TERMENI ȘI CONDIȚII

1. OBSERVAȚII

Toate promoțiile prezente pe site-ul www.wedding-angels.ro sunt valabile în limita stocurilor.

Termenul de execuție standard este de 10 zile lucrătoare de la lansarea comenzii, la care se mai adaugă 1-2 zile lucrătoare transportul produselor prin curierat rapid.

Ne rezervăm dreptul de a modifica termenul de livrare în funcție de volumul comenzilor.

După ce ați plasat comanda pentru produsele cu imprimare text, veți primi pe email în 2-3 zile lucrătoare matrița textului, așa cum va arăta pe produsul finit (invitație, place card, meniuri, etc.).

Textul trebuie citit cu mare atenție, în special la nume, date și diacritice, caz în care aprobați matrița, sau dacă mai trebuie făcute unele modificari. Ne puteți trimite modificări de câte ori este nevoie până când textul și aranjarea în pagină sunt corecte.

Din momentul în care aprobați matrița, va asumați faptul că textul este corect și responsabilitatea vis-a-vis de corectitudinea textului și aranjarea în pagină a matriței este a voastră.

Dacă eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de către client, sau dacă eroarea există în matriță pentru care clientul a dat bunul de tipar, acesta va achita suma aferentă noii comenzi inclusiv transportul.

Conform cu legile în vigoare, operatorul nu poate fi responsabil de neexecutarea sau executarea defectuoasă a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informațiilor necesare sau prezentarea incompletă a lor, etc.), acțiunilor imprevizibile și insurmontabile ale unei terțe persoane sau cazului de forță majoră.

În cazul executării defectuoase a unei comenzi, din vina expresă a operatorului, acesta din urmă nu poate fi tras la răspundere decât pentru returnarea sumei achitate de către client sau prin refacerea comenzii. Suma va fi însă returnată sau comanda va fi refăcută numai cu condiția ca produsele trimise să se returneze în starea inițială în care au fost primite (fără a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor).

Contravaloarea produselor returnate se va plăti în termen de maxim 30 de zile.

2. RETUR

Returul produselor nepersonalizate se face conform ordonanței nr. 130/31 august 2000 republicată în 2008 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, care prevede:

  • Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
  • Art. 7(1) Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
  • Art.8 În cazul exercitării dreptului de denunțare unilaterală a contractului de către consumator în condițiile art. 7, comerciantul are obligația să ramburseze sumele plătite de consumator fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator.”

Pentru produsele personalizate, ordonanța nr. 130/31 august 2000 republicată în 2008 prevede:

  • Art.10 Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel: (..)
    ……………………………………………
    c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, (..);

Accesarea www.wedding-angels.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de Operator. Operatorul certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.