Sedință Foto Crăciun

Vă așteptăm în perioada 24 noiembrie – 22 decembrie, într-un loc magic, pentru a crea amintiri frumoase pe care să le păstrați vii pentru totdeauna.

Când întreaga lume pare să nu mai semene cu ce era acum 9 luni, ai nevoie de ceva Cunoscut, de ceva Cald și Curat care să te facă încrezător că totul se va repara și că viața va reveni la normalitate. Acest CEVA… noi alegem să fie CRĂCIUNUL!
Și pentru asta am pregătit un cadru de basm, în care să simți că Totul va fi bine! Vrem să îți facem fotografiile care vor rămâne în memoria ta nu ca “acel Crăciun în care am purtat mască” (deși îți promitem că noi vom purta măști și tot studioul va fi bine dezinfectat înainte de sosirea voastra), ci ca Acel Crăciun în care Speranța și Iubirea și-au făcut loc în inima noastră atât de mult încât a reușit să învingă tot!
Și pentru ca acest an să fie special în sensul bun al cuvântului iți oferim sesiuni de fotografie în familie cu tematica unui Crăciun veritabil cu Moși, Reni, Globuri și Steluțe de nea! Totul chiar așa cum iți dorești!
Te așteptăm!
Durată sedință foto: 60 minute.

Preț: 450 lei.

Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri

20 fotografii editate si procesate.

Fotografiile se vor trimite online prin transfer.

Termenul de livrare a fotografiilor: între 7-10 zile.

Dacă veți întârzia, sedința foto nu se va putea prelungi peste ora stabilită programarii dvs.