Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de pe site-ul www.wedding-angels.ro, daca folositi sau comandati de pe site inseamna ca accepti si respecti "Termenii si conditiile".

www.wedding-angels.ro apartine firmei S.C. CM & CO EVENTS CLAUS S.R.L. si este identificata cu CUI 26960130, J40/5266/2010.

Nu puteti face download sau copia materialele specifice oferite pe site. Nu le puteti folosi pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Date personale si confidentialitate.

Simpla vizitare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. www.wedding-angels.ro nu solicita si nu stocheaza date cu caracter personal. 

Termeni folositi in site:

"Cumparator": persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.

"Vanzator"www.wedding-angels.ro estei dentificata cu CUI 26960130, J40/5266/2010.

"Bunuri si Servicii": orice produs sau serviciu inclus in oferta magazinului virtual prezentat in categoria "Produse" pe site-ul www.wedding-angels.ro, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea ce urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

"Comanda": un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii facand plata acestora.

"Contract": o Comanda confirmata de catre Vanzator si de catre Cumparator.

"Detalii": toate specificatiile si/sau descrierile produselor.


Cod QR

Vizualizate recent

Nici un produs

Meniu

Compara 0